Teď a tady

21.09.2014 20:47

Pohybujeme se lineárně v čase, ale stále nás ovlivňuje to, co se stalo v minulosti a dokonce i to, co se stane v budoucnosti. Lineární čas je ale jen naší představou, je programem, kterému naše mysl uvěřila.

Ve skutečnosti čas, tak jak ho vnímáme, neexistuje. Vše se odehrává v jednom jediném okamžiku. Jediné co je, je okamžik, pravé TADY A TEĎ. A každé to "tady a teď" existuje najednou se všemi ostatními. Rozumem je to jen obtížně pochopitelné. Náš rozum a jeho možnosti nám nedovolují přesně pochopit jak to tedy funguje. Možná je dobré tuto informaci prostě přijmout jako fakt.

Přijmeme-li tento fakt, připustíme-li tuto možnost, dojde nám, že máme skvělou možnost všechna ta "tady a teď" měnit z "tady a teď", ve kterém se zrovna nacházíme. A vzhledem k tomu, že máme moc tvůrců, máme skvělou možnost změnit svou minulost, přepsat ji a změnit tak svou současnost i budoucnost. Můžeme tak otočit spousty věcí, které nám v tomto "tady a teď" brání v tom, co bychom opravdu chtěli.

Celé to funguje na "přepisu" toho, co se již událo. Rozumějte, že energetického přepisu. Za negativní události, přesněji za negativní skutky, kterými jsme si vytvořili karmickou zátěž, dosadíme pozitivní energii. Prostě ty skutky a události proměníme z negativních na pozitivní. A věřte, že to jde.

Před časem jsem takovým čištěním prošla sama u Ing.Arch. Petra Hájka. Proměňovali jsme těžkou karmickou zátěž. Mnoho věcí se v mém životě od toho okamžiku změnilo. Něco ne hned, protože někdy je potřeba více lineárního času, než informace o změně energie "doputuje" do toho správného okamžiku.

Rozvinula jsem tuto terapii o další aspekty. Zabývám se tedy nejen těžkou karmickou zátěží (lidské oběti, vraždy, loupeže...), jdu do jemnějších uzlů, které nám zauzlovaly naše životy. Je možné, že jsme v některé své inkarnaci dali slib chudoby a že jsme neprozřetelně řekli, že tento slib dáváme navždy. Pak můžeme dělat cokoli a pořád se motáme v kruhu. Můžeme dávat sumy peněz za různé semináře a stále zůstávat na místě. A právě těmito sliby se zabývám a zaměřuji se na ně v mé terapeutické praxi.

Termíny terapií najdete v kalendáři akcí krasnejov.webnode.cz/kalendar-akci/

Pokud se chcete na něco zeptat, kontaktujte mě va emailu, nebo na telefonu. krasnejov.webnode.cz/kontakt/