Vědomé tvoření a naše nevědomost

07.08.2014 10:43

Jsme obdařeni silou tvoření, můžeme, a nejen že můžeme, tvořit veškerou realitu našeho světa, ale protože jsme si nechali vzít znalosti a upadli jsme v nevědomost, sice tvoříme, ale pod působením strachu.

Když ná náš otec tvořil, vložil do nás to stejné, čím sám nakládá. Tedy schopnost tvořit. Nástrojem je nám náš rozum, obrazotvornost a také duše a srdce. To, co si představujeme a dokážeme tomu dodat dokonalý obraz, to také vytváříme.

Pokud znáte film Tajemství, je tam o tom povídáno. Ale jen málokomu se poštěstilo přesně pochopit o co se jedná a jak na to.

Základem je naprosto čistý úmysl. Bez něho to prostě opravdu nejde. Ten je zapotřebí v každém našem tvoření, protože pokud jej nemáme správně stanovený, můžeme naším tvořením vytvářet karmické vyzby, kterých si vůbec nemusíme být vědomi.

Čistý úmysl je prazákladem všeho. I Bůh měl naprosto čistý úmysl, když tvořil Zemi, když tvořil člověka, k obrazu svému. Jak by mohl mít nečistý úmysl, když tvořil ráj? Jak by mohl mít nečistý úmysl, když člověka tvořil jako obraz sebe sama? A nám dal stejné nástroje. I my máme myšlenky, rozum, kterým také náš otec disponuje a o který se s námi podělil. Pokud ale podléháme obavám, neřídí nás rozum. Strach nemá s rozumem nic společného. Obavy vytváří jen ten, který se neřídí rozumem. Kdyby Bůh při své tvorbě nepoužívat rozum, nikdy by nemohl vytvořit tak krásný svět. To lidé z něho udělali to, čím momentálně je. A věřte, že nebylo záměrem Boha, stvořitele, aby se tento svět proměnil ve svět strachu. Otec, když tvořil, používal rozum a lásku. Láska byla jeho nástrojem tvoření, esencí života.

Chceme-li tvořit pro sebe ráj na Zemi, potřebujeme se naladit na Božskou strunu, která zní jen a jen láskou. Oprostit se od negativních programů, které vytvořili lidé v nevědomosti. Strach je virovou nákazou, ale na každou nákazu existuje lék. Tím lékem je láska. Pokud chceme napravit svět a vrátit ho do krásy, potřebujeme se opětovně naladit na lásku, na čistotu úmyslu a čistotu myšlenek. Potřebujeme se vrátit k prapůvoním energiím a esencím.

Postupem času jsme ztratili vědomost o původním záměru stvoření našeho světa. Byly skupiny lidí, nejdříve jednotlivci, pak celé skupiny, které začaly využívat všechny možnosti, které jsme dostali my všichni, k tomu, aby ovládali veškeré dění na této planetě. Naučili se, že mohou snadno ovládat ostatní. A proč se jim to povedlo? Protože většina nejdříve naznala, že je výhodné, když budou někteří vybraní jedinci rozhodovat za většinu. No, vymklo se to kontrole a teď "sklízíme" důsledky.

Ale ještě stále máme možnost vše napravit. Ne bojem, ne agresí, ale moudrým tvořením. Vystoupením z nevědomosti a návratem k přirozenosti.

Pojďme se vrátit, pojďme společně započít tvoření nového, krásného světa, který bude opětovným rájem na Zemi.

Je dost lidí, kteří už takový návrat započali. Je od koho se začít učit, přibývají moudří, kteří již pochopili a jsou připraveni podat pomocnou ruku, dát patřičnou radu, všem, kteří chtějí zapojit svá srdce do tvoření za pomocí lásky, čistých myšlenek a s úmyslem tak čistým, jaký měl samotný stvořitel na počátku věků.