Vše pochází z jednoho zdroje

21.12.2013 11:26

Jsou lidé, kteří se drží jen vědecky dokázaných věcí, procesů, pravd. A pak jsou lidé, kteří hledají v duchovní oblasti, hledají pravdu, metody a techniky, postavené na různých duchovních učeních.

Přitom si ani jedna skupina neuvědomuje, že je jedno ze které strany informace a možnosti přicházejí. Protože dnes už i mnozí lidé z oblasti vědy došli k poznání, že je jeden jediný zdroj všeho, co prožíváme, co máme. Ten zdroj je označován mnoha jmény. Někdo říká Bůh, jiný říká vesmír. Jmen, která jsme tomuto zdroji vymysleli, je skoro tolik, kolik je na světě lidí. A tak není důležité jakým jménem ten zdroj pojmenováváme, podstatné je, že si uvědomujeme, že je. Že tu prostě je a z něho pochází vše co existuje.

Důležité je uvědomění, že i my všichni z tohoto zdroje pocházíme. A také to, že nás tento zdroj navzájem propojuje. Na úrovni zdrojové energie jsme všichni jedno, jsme navzájem propojení a není mezi námi rozdíl. I když v projevení do hmoty se může zdát, že jsme si vzdáleni, na úrovni energie jsme jedno.

Mějme to na mysli vždy, když nás napadne nějaká myšlenka, která se obrací negativně vůči někomu jinému. Tou myšlenkou ubližujeme nejen jemu, ale také sobě, protože když jsme jedno, znamená to, že se tato myšlenka otiskne do všeho a všech. Tedy i do nás samotných!